Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009. július - Záróhangverseny

2009.07.11

    

Kép Ez évben sokak örömére ismét megörvendeztette kórusunk a hallgatóságot. Szinte az évad elejétől Ildikó úgy állította össze a repertoárt, hogy év végén szép csokorként tudjuk átadni a már eddigi "rajongóinknak", s azoknak akik érdeklődésükkel talán először hallottak bennünket. Bizony volt olyan, aki születésnapi ajándékként fogadta, s utazott ötven kilométert, hogy hallhassa a koncertünket.

Kép A műsor átölelte az egész egyházi év ünnepi sorát. Voltak a kórusnak kedvenc darabjai, amit nagyon szívesen mutatott be újra. Dr. Tóth János már szinte nélkülözhetetlen narrátorként tolmácsolta mindig a műsorszámot.

KépBodó Vas Éva és Hajtman Ildikó duóját mindenki csodálattal hallgatta. Templomunk egyébként is fantasztikus akusztikával rendelkezik, de e két hang úgy szólalt meg, mint valami mennyei szózat.

KépA gyülekezet ifjai zenetudásukat itt is megmutatták. Hiszen a kórus  kisérése bizony nem könnyű zenei bravúr! Milyen nagyszerű, hogy fontosnak tartják a gyülekezettel való kapcsolattartás e módját is!

KépKöszönjük a lelkesítő, buzdító és elismerő szavakat, amiket a jó hangulatú beszélgetés és megvendégelés alkalmával kaptunk.

Köszönet a kórus tagjainak a kitartó munkáért, Hajtman Ildikónak fáradtságot nem kímélő vezetéséért. Jó pihenést, feltöltődést, a szeptemberi viszontlátásig.
Béres Ildikó
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.